Bouwpakketten
voor de
zelfbouwers

Verschillende bouwpakketten

Achterveld Nordic EcoHome maart 2023
1 1 - nordic eco home

Standaard bouwpakket

Dit zelfbouwpakket bevat de montagehandleiding van het huis (logdelen), de logdelen, de daksporen, dakhydro isolatie, ventilatie voorzieningen in het dak, folie, balken eerste verdieping en balkon, externe deuren en externe ramen en metalen materialen om de logdelen en het afwerkingsmateriaal te bevestigen. Dit pakket is geschikt om snel op te bouwen en "weatherproof" te maken en rustig in het eigen tempo de binnenkant af te werken. Een goede instructie is natuurlijk aanwezig, maar ook wij kunnen voorzien in hulp tijdens de opbouw.
Vraag ook onze brochures aan!

Nordic EcoHome PlusPuu Nauvo 116
2 1 - nordic eco home

Premium bouwpakket

Dit zelfbouwpakket bevat alles wat er in het standaard pakket zit aangevuld met alle houten materiaal om het huis af te bouwen inclusief binnenwanden, binnendeuren en een trap (afhankelijk van het type huis). U kunt bij ons keuzes maken in soorten deuren, ramen en type trap. Indien u hulp nodig heeft bijvoorbeeld met de opbouw of met de fundering kunnen wij ook helpen. Wilt u aanpassingen? Geen probleem! Omdat onze architect exact uw wensen weet om te zetten in de gewenste aanpassingen, kunnen we de leverancier gedetailleerd de wijzigingen laten doorvoeren.

Prijzen loghuizen

Natuurlijk wilt u weten wat een houten loghuis gaat kosten.

Dat is echter afhankelijk van de keuzes die u maakt.

Kiest u voor een standaard indeling, wilt u rond, massief of gelamineerde logs.

Wilt u een afbouwpakket of wilt u een maatwerkwoning.

Wilt u uw houten woning laten bouwen of gaat u de bouw deels zelf realiseren? Allemaal elementen die van invloed zijn op de kosten van uw droomhuis.

Houtbouw biedt ook bij zelfbouw kosten-technisch gezien veel voordelen ten opzichte van traditionele woningbouw.

Een houten woning:

– heeft vaak een kortere bouwperiode

– heeft minder zwaar bouwmateriaal nodig

– realiseert op lange termijn een aantrekkelijke energiebesparing

Aan de hand van het gesprek met ons, maken we op basis van een schetsontwerp een nauwkeurige kosteninschatting, bij ons dus geen verrassingen achteraf.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van een houten woning.

Heeft u een prijs bij een andere leverancier en wilt u eens weten wat deze bij Nordic EcoHome kost?

Dat kan ook, vraag naar de voorwaarden.

 

Betalingen, transport en verzekering?

Packages 16012023 - nordic eco home

Wij zorgen voor de afstemming met de (Europese) leverancier, wij zorgen voor de vertaling van het ontwerp in de werktekeningen, zorgen voor de betalingen, de verzekeringen en het transport. Vanzelfsprekend ook met bankgaranties van de leverancier als extra zekerheid. Ook regelen we de fundering desgewenst samen met de constructeur, alles in één hand zodat we ook zeker weten dat het past! U hoeft zich vervolgens geen zorgen te maken over taalbarrières, problemen met leveringen, vergunningen enzovoorts. Dat geldt natuurlijk ook voor de eventuele afstemming met de aannemers voor huizen die sleutelklaar worden geleverd.

Mock up folder Plus Puu - nordic eco home

Blijf op de hoogte

U kunt hieronder brochures aanvragen van logwoningen en ook hebben we een aantal schetsontwerpen verzameld als download.

Alle woningen zijn naar wens aanpasbaar en indeelbaar.  Een levensloopbestendige woning met een slaapkamer beneden bijvoorbeeld? Een extra badkamer beneden?

Veel is mogelijk, vraag het na!