Wij zijn Nordic EcoHome

Over ons

Wij zijn Nordic EcoHome.
Voor particulieren realiseren we houten woningen waardoor dromen, wensen en plannen
voor een gelukkige en voorspoedige toekomst werkelijkheid worden.

Nordic EcoHome bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben in architectuur en bouwen in hout. Een klein team dat snel schakelt en graag met u eens vrijblijvend overlegt over uw (zelfbouw) project.

We hebben verschillende projecten samen met onze klanten naar tevredenheid gerealiseerd, waarbij er soms meer dan een jaar lang in nauwe samenwerking wordt opgetrokken. Lees het na in onze projectpagina.

Onze kwaliteiten en aandachtspunten

Snel en flexibel

We werken snel en efficiënt doordat we in een klein team werken. De lijnen zijn kort, waardoor we snel schakelen en u geen last heeft van bureaucratische vertragingen. We staan voor u klaar, ook als het u beter uitkomt om ’s avonds met ons af te spreken.

Kleine en grote bouwwerken op maat

We zijn goed in het realiseren van (zelfbouw) maatwerk-woningen, waarbij we in overleg met onze klanten ideeën omzetten in concrete plannen. We begeleiden en realiseren ook grootschalige projecten zoals het ontwerp en de realisatie van zorgcomplexen.

Transparante werkwijze

Bij ons kunt u rekenen op een duidelijke werkwijze. We nemen de tijd om u te leren kennen, zodat we veel voor u kunnen beteken. En we gaan pas zaken met elkaar doen als u tevreden bent over ons voorstel. Lees ook wat klanten van ons vinden.

Kwaliteit voorop

We gaan altijd voor kwaliteit. Dat merkt u aan de manier waarop we samenwerken. We zijn nuchter en no-nosense. We maken tijd voor kwaliteit door zorgvuldig te werken en u te betrekken bij alle aspecten van het bouwproces. Ook al is dat zelfbouw.

Duurzaamheid en circulaire economie

Nordic EcoHome bouwt huizen die uit hout bestaan. Een houten huis is feitelijk een opslagtank voor CO2 .
Zie ook onze ECO pagina voor verdere uitleg en motivatie.
Mock up folder Plus Puu - Nordic EcoHome

Blijf op de hoogte

U kunt hieronder brochures aanvragen van houten huizen en ook hebben we een aantal schetsontwerpen verzameld als download.

Alle woningen zijn naar wens aanpasbaar en indeelbaar.  Een levensloopbestendige woning met een slaapkamer beneden bijvoorbeeld? Een extra badkamer beneden?

Veel is mogelijk, vraag het na!