Brochures

Mock up folder Plus Puu - Nordic EcoHome

Blijf op de hoogte

U kunt hieronder brochures aanvragen van houten huizen en ook hebben we een aantal schetsontwerpen verzameld als download.

Alle woningen zijn naar wens aanpasbaar en indeelbaar.  Een levensloopbestendige woning met een slaapkamer beneden bijvoorbeeld? Een extra badkamer beneden?

Veel is mogelijk, vraag het na!

1

zelfbouw

Nieuwbouw is erg duur en u kunt een forse besparing realiseren door zelf te gaan bouwen in hout. Als u kiest voor zelfbouw kunt u veel meer zelf doen dan bij een traditionele stenen woning. U kunt ook onze hulp inroepen: casco levering , hulp bij het opbouwen, supervisie, er is heel veel mogelijk.

Onze leveranciers verstrekken duidelijke handleidingen, die de opbouw vergemakkelijken. Onze offertes omschrijven precies wat er in een bouwpakket zit .
Vraag de brochures aan om een beeld te krijgen van onze cataloguswoningen. Uiteraard gaan we ook graag met u aan de slag om een eigen ontwerp te realiseren.
3

turn-key/sleutelklaar

Voor u geen stress tijdens het bouwproces? U wilt geen zelfbouwpakket?
Waar haal je de kennis en ervaring vandaan om alles in goede banen te leiden? Hoe voorkom je kosten door fouten en onnodige vertraging?
Ons aanbod:
Het hele huis wordt sleutelklaar opgeleverd en is voorzien van binnenafwerking, dakbedekking, betegeling, sanitair, elektra en verwarming. Bijvoorbeeld: pelletkachel, warmtepomp, houtkachel, elektrische verwarming etc. We regelen alles voor u. Wij zorgen vooraf voor een bouwbegroting en samen met u zorgen wij ervoor dat wij uw droomhuis kunnen realiseren.
pexels andrea piacquadio 3760263 - Nordic EcoHome

Meer info?

Bel gerust even

Wilt u een andere indeling of eens praten over een ander ontwerp ?

 Een schetsontwerp maken we graag voor u, uitgebreid inclusief plattegronden en een realistische kostenraming. Geen vervelende verrassingen achteraf bij ons. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Wij hebben alle expertise onder één dak, dus geen gezoek naar aannemers, architecten en andere partijen.

Bespaar u moeite en kosten.

Ontvang de brochure: zelfbouw in de mail
Nordic EcoHome
Ontvang de brochure: zelfbouw op uw kavel in de mail
Nordic EcoHome
Ontvang de brochure: turnkey/sleutelklaar in de mail
Nordic EcoHome