Aalten: We wonen in het huis!

Oktober 2023: Het laatste blog..

Hoi allemaal,

Hier eindelijk weer eens een blog uit Aalten! Ook is dit het laatste blog want we wonen in ons droomhuis!! Door alle drukte met het huis, werk, de dieren en natuurlijk weer het verhuizen is het blog erbij ingeschoten. Maar hier komt ie:

Er is veel gebeurd..

Zoals de vorige keer in het blog is geschreven waren de wanden afgewerkt en zijn we begonnen met de plavuizen. Toen dit klaar was konden we de vloer gaan afplakken en verder gaan met het beginnen van het sausen van de plafonds, glasvlies plakken en sausen, deuren afhangen, kozijnen en deuren verven en de rest van de klussen…. Half maart werd de keuken geleverd en gemonteerd dus weer een stap verder. Het word nu toch echt een huis!

Eind mei werd de warmtepomp geplaatst en aangesloten dus we hadden eindelijk warm water in het huis. Tussendoor ook de badkamer nog even afgemonteerd…..

We hadden een streefdatum gepland wanneer we graag over wilden. Dit was in de zomervakantie van Gerwin. Maar je weet wel al die kleine dingen die nog moeten van gordijnen, lampen etc.

29 juli 2023..

Zaterdag 29 juli was het zover!!!! Met hulp van de familie zijn we ingetrokken in ons droomhuis!

Nu wonen we ruim 2 maanden in ons huis maar het is elke dag genieten!!

Sinds vorige week is onze voormalige woonunit verkocht en opgehaald. Nu kan Gerwin verder met het verder bouwen van de schuur. Als dit klaar is dan gaat Gerwin verder met de bovenverdieping van het huis. Hier komen een kantoor en 2 logeerkamers nog in. Dus nog genoeg te doen….

Al met al was het een zeer mooi project!, wat Gerwin ook zo weer over zou doen… Bij deze willen we graag de heren van Nordic EcoHome bedanken voor alle hulp om onze droom waar te maken!

Nu gaan we er een eind aan breien en misschien tot de volgende keer!

Groetjes Gerwin en Manja Grevers

Manja en Gerwin Grevers ‧ Bewoners van een logwoning van Nordic EcoHome in Aalten