Ramen en deuren..

Helemaal dicht!

Zo ons huis is nu echt dicht, alle ramen en deuren zijn geplaatst. Zaterdag 13 maart hebben we met hulp van een speciale kraan de openslaande deuren, schuifpui achter en erker voor geplaatst.

Even schrikken!

Tot onze schrik bleek de schuifpui te klein!! Maar even bellen met Henk van Nordic EcoHome. Na enig speurwerk bleek inderdaad de schuifpui de verkeerde maat te hebben. Maandag maar even weer contact gehad. Zowel wij, Nordic EcoHome en de leverancier hebben dit over het hoofd gezien. Iedereen krijgt ruim van te voren, ter controle, alle tekeningen te zien.

Nordic EcoHome heeft ervoor gezorgd dat we een nieuwe pui krijgen. Zonder gezeur en extra gedoe. Ze vonden het al vervelend genoeg. Konden we ook gelijk de schuifrichting aanpassen… 🙂 Wordt in april geleverd. Fijn.

Buitenverlichting!

René is daarna begonnen om de kamer verder te isoleren en de elektrische bedrading aan te leggen. Vervolgens heeft hij alles afgetimmerd.

De buitenverlichting hangt ook al. Op de foto kun je het zien, heel sfeervol.

Er is heel wat materiaal aangeschaft,  de plaatselijke bouwmarkt is heel blij met ons.

Keuken en verder

De kamer is nu zover afgewerkt dat de vloer geïsoleerd kan worden en de vloertegels gelegd kunnen worden. Genoemde zaken staan allemaal in bestelling, helaas neemt dit wat tijd in beslag.

De afwerking van de wand achter de keuken in inmiddels geleverd (kleine sneak peak hieronder bijgevoegd)

Nog een laatste afspraak met de keukenleverancier en dan kan deze ook geleverd worden.

René is nu begonnen op het plafond boven de slaapkamer, badkamer af te werken met planken en de draagbalken voor het bordes waar de trap tegenaan geplaatst wordt is ook geplaatst.

Tot de volgende keer…..

Jeannette Waijer ‧ Toekomstig bewoner van een logwoning van Nordic EcoHome