Oostwold: 15 mei de tweede vrachtwagen

De rest van het huis is geleverd

We zijn weer een aantal dagen verder, afgelopen maandag is de tweede vrachtwagen vol ramen, deuren en gevelbekleding binnen gekomen, het was nu prachtig weer in tegenstelling tot 3 weken geleden dat we moesten lossen in de stromende regen.  

Ook dit keer was Henk er weer bij om alles te controleren. Ook mochten we weer gebruik maken van de verreiker van buurman Klaas, wat natuurlijk fantastisch is.  

Alle balken van de verdiepingsvloer liggen er nu op. Ook zijn de platen voor het plafond gekomen, die gebruiken we nu eerst even om boven te kunnen lopen. 

Trap

We hadden besloten om een tijdelijke trap te plaatsen. Laat er nu een tweedehands zeer stevige trap op 10 minuten rijden van ons huis te koop zijn. Dus vanmiddag de trap gehaald en ook meteen maar geplaatst. Voor de veiligheid en het gemak, want een gewone trap loopt toch echt een stuk gemakkelijker dan een ladder. 

Ook de eerste uit stekende logs geplaatst, het overstek begint zichtbaar te worden. Op foto’s zie je het begin van een klein overdekt terras bij de achterdeur, ik zie ons al zitten met een kopje koffie 

We hebben dus weer een vruchtbare week achter de rug……. 

Jos en Ankie Degenkamp, toekomstige bewoners van een Nordic EcoHome loghuis in Oostwold