Exloo: De binnenkant van ons huis…

Wat is en wordt het leuk!

Jaaa, ons huis in Exloo is helemaal geverfd en inmiddels heeft Jan ook de afwerking om de ramen aan de buitenkant eraan gemaakt. En wat lijkt dat mooi!

Het dak is al bijna klaar, door alle regenval zijn we eerst ook binnen al meer bezig gegaan. De leien dakpannen lijken heel strak en passen super bij het geheel. Het waterdicht maken van de zijkanten van de dakkapel is ook klaar, en dus kunnen de laatste pannen er ook op gelegd worden.

De wanden en een mooi kleurtje.

In huis zijn we bezig met het afwerken van de wanden. We laten aan de binnenkant het hout weer terugkomen, door middel van brede planken waardoor de look van de logdelen weer wat terugkomt. Inmiddels zijn wij hier beneden bijna klaar mee, en wat een warmte en sfeer brengt dat met zich mee! De houten planken behandelen we met 1 laag impregneer en daarover 1 laag grijze Jotun Panellak. Zo krijgen we een warme oude look op de planken.

De stroom zit er beneden zo goed als in. Licht in de donkere dagen voor kerst (haha) heerlijk!

De keuken komt als het meezit in januari, dus wij hebben nu al zin in het nieuwe jaar. Nog heel veel te doen, te bedenken en uit te zoeken wat we willen qua style en inrichting. Maar het is allemaal zo leuk om te doen!

Wij hebben als gezin allemaal heel veel plezier aan het bouwen van het huis. En kunnen niet wachten tot we erin kunnen wonen!

2024!

Vanuit Exloo wensen wij jullie een gelukkig en gezond 2024!

Tot de volgende blog,

Familie Steenbergen

Marije Steenbergen‧ Toekomstig bewoner van een Nordic EcoHome lodge te Exloo