Exloo Nordic EcoHome

Het huis is geleverd!

Maandag 5 september.....  De levering!

Vandaag was de dag, de dag dat ons huis zou worden geleverd. En een uur eerder dan berekend kwam de eerste vrachtauto ook al ons erf oprijden.
Je zou denken op een boerenbedrijf is ruimte genoeg, maar zoveel hout een plekje geven is toch nog best even een dingetje. Met onze eigen heftruck en een gehuurde shovel hebben we de lading zelf gelost. Dit verliep samen met Henk van Nordic EcoHome mooi vlot en waren de vrachtauto’s zo leeg.

Samen zelf bouwen

Ook wij gaan ons huis zelf bouwen en aangezien wij thuis een gemengd boerenbedrijf hebben zal dit de eerste weken in de schaarse overige uurtjes langzaam van start gaan. Een houten log-woning was iets wat we altijd al graag wilden, het gevoel en de sfeer dat hout uitstraalt vinden we geweldig. Dat dit dan nu ook werkelijk gaat gebeuren kijken we erg naar uit, maar we vinden het ook best spannend. Wij zijn een gezin van 5, en allemaal dragen wij in de periode van de bouw ons steentje bij. Dit zowel op ons bedrijf, als bij het bouwen van de woning.

Het kan beginnen

Vanaf vandaag is het dan echt officieel en kunnen we van start. Wij kijken er erg naar uit om te gaan beginnen met bouwen, en zijn erg dankbaar voor de tot nu toe al super service van Nordic Ecohome. Die we gedurende de bouw ook nog altijd mogen bellen en vragen kunnen stellen.

.


Marije en Jannita SteenbergenToekomstige bewoners van een logwoning van Nordic EcoHome


Exloo Nordic EcoHome
Exloo Nordic EcoHome
Exloo Nordic EcoHome

Project Exloo Nordic EcoHome

Ons aanbod:

Allerlei mogelijkheden voor de zelfbouw

Naast cataloguswoningen ook op maat gemaakt passend op uw kavel.

Schetsontwerp inclusief kostenraming (vraag naar de voorwaarden).

Copyright 2021 Nordic EcoHome B.V. 

Bezoekadres: Industrieweg 96,

7903 AK Hoogeveen

Bezoek ons op Facebook!

Tel:     085 004 3662  

Email: info@nordicecohome.nl

KVK:    77707273

Privacy Statement